Kategória:

Hogyan teremts női energiával?

✨ Mit szeretnél megvalósítani? ✨ Mit szeretnél most behívni az életedbe? ✨ Mi az álmod, a vágyad, a célod? ✨ Ezen a programon a manifesztálás, a teremtés témáját hozzuk közelebb önmagunkhoz. Meditálni fogunk, feladatokat és kérdéseket hozok, amelyek segítenek irányba állítani a fókuszodat. Lesz elmélet is, hiszen fontos néhány dologgal tisztába kerülni. Például azzal, hogy miért nem sikerülnek a teremtések… ❓ Vajon mi minden állhat ennek hátterében?

6000 Ft

A teremtés témája mindig foglalkoztatott. Úgy éreztem, van bennem valami, ami teremteni képes. Pontosabban: ami képes arra, hogy jó dolgokat teremtsen. Viszont nem tudtam, hogyan csináljam. Fogalmam sem volt róla, mit kellene tennem.

Az önismeretbe mélyedve megtudtam, hogy a női méhet a teremtés központjának is szokták hívni. Beigazolódott a megérzésem… tényleg van bennem valami, ami képes teremteni.

De a kérdés továbbra is adott volt: HOGYAN?

És ha nem sikerül, mi ennek az oka? Miért nem jön be a vágyott dolog? Ezek és ehhez hasonló kérdések foglalkoztattak, amelyekre végül megleltem a válaszokat. Ezt fogjuk átbeszélni ezen a programon.

A program tartalma:

2 részes előadás a teremtés folyamatáról és a női ciklussal összhangba hozásáról
1 teremtő meditáció
1 lejátszási lista a teremtésre való hangolódáshoz
1 munkafüzet önismereti kérdésekkel és feladatokkal