Kategória:

Földanya szíve meditáció

A nő természeti lény. Összhangban van az egész világot mozgató erővel és áramlással. Előfordulhat, hogy eltávolodunk ettől, ugyanakkor a lelkünkből fakadóan a képesség megvan bennünk a visszacsatlakozáshoz. Ez a meditáció abban segít, hogy kapcsolódhass Földanyával, a szívével, belemerülj a pillanatba, a világ lüktetésébe, és megpihenhess kicsit.

3990 Ft

A meditáció ajándék a szívnek és ajándék a léleknek. Jólesik megpihenni, kikapcsolódni egy zűrös munkanapon, vagy egy érzelmekkel túlfűtött időszakban. Én magam is gyakran fordulok a meditációhoz, amikor úgy érzem, ideje befelé figyelni. A legjobb, ha minden nap szánsz egy kis időt az elcsendesedésre. Ugyanis a meditációban is fontos a következetesség.

Tegyél magadnak egy fogadalmat, hogy mostantól 3 héten keresztül minden nap elvégzed ezt a meditációt. Figyeld meg, milyen változások érkeznek be az életedbe. De persze nemcsak az eredmény a fontos, hanem a pillanatban levés, önmagad és a lelked ragyogásának megízlelése, a természetet mozgató erők megcsodálása is. Adj magadnak időt, és pihenj, töltődj ezzel a meditációval!