Kategória:

Erőforrások a párkapcsolatban

Az erőforrások és az erősségek megismerése, illetve aktiválása segíthet egy stabil szövetséggé, együttműködéssé alakítani a párkapcsolatodat. A hétköznapok nehézségei távolabb lökhetnek minket egymástól, ugyanakkor az erőforrások közös használata megerősítheti a hidat egymáshoz. Ismerd meg a kincseidet, és építsd be a párkapcsolatodba!

10990 Ft

Az erőforrások képesek harmonikusabbá, pozitívabbá tenni az életünket. Segítenek megőrizni vagy épp visszatalálni a magas rezgésű önmagunkhoz, mindemellett pedig egyszerűbbé teszik a hétköznapok problémáinak megoldását.

A saját erőforrásaid megismerése után pontosan tudod, mit várhatsz el magadtól egy nehézségben, illetve a párod is tudja, mit várhat el tőled. Változhat a problémához való közös hozzáállás is, a bírálat és a hibáztatás kikophat a kommunikációból. Mindez annak köszönhető, hogy kiegyensúlyozódik az erősség és gyengeség mérleg.

Nem számít, mi a gyengeségünk, ha a párunknak épp az az erőssége. Nem lehetünk jók mindenben. Viszont épp azért hívják PÁR-KAPCSOLATNAK azt, amiben vagyunk, mert egy PÁR-ként, más-más erősségeket felhasználva könnyíthetünk a hétköznapok terhein.

Egy gyönyörű szövetség ez!

A program tartalma:

– egy bemutatkozó videó
– két hanganyag az erőforrásokról
– egy lejátszási lista az erőforrások feltérképezéséhez
– egy átfogó munkafüzet kérdésekkel és önismereti feladatokkal
– egy meditáció a közös erőforrások és erősségek feltárásához