Bach-virágterápia egyéni konzultáció

A Bach-virágterápia a növények boldog lelkének erejével hat az ember energiarendszerére, kedély- és lelki állapotára. Az önismereti munka kiegészítőjeként abban támogathat téged, hogy könnyedebben és hatékonyabban dolgozhasd fel az adott történések hatására benned zajló érzelmi folyamatokat.

14000 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Bach-virágterápia 38 esszencián alapszik, amelyek egy-egy érzelmi minőséghez kapcsolódnak. Az egyéni konzultáció során az éppen aktuális lelki állapotra készítem el neked a személyre szabott keveréket.

  • Kérhetsz Bach-virágterápiás egyéni konzultációt, amelynek menete:

30-45 perces feltáró beszélgetés után elkészítem neked a személyre szabott virágsort. Az esszenciákat szóban vagy írásban átbeszéljük, és az elfogadást követően elkészítem neked a keveréket.

Az adagolás átbeszélése után a megadott címre elküldöm neked az üvegcsét, benne a neked készült oldattal. Amíg szeded a keveréket, végig kapcsolatban vagyunk.

  • Dönthetsz úgy, hogy kiegészíted a Theta Healing önismereti munkát egy keverékkel, amelynek menete:

A keveréket az éppen aktuális folyamataidra dolgozom ki, ahogy az előző pontban is említettem. Feltáró beszélgetésre nem kerül sor, hiszen a közös munka miatt már ismerem, miben vagy.

Az esszenciákat szóban vagy írásban átbeszéljük, és az elfogadást követően elkészítem neked a keveréket. Az adagolás átbeszélése után a megadott címre elküldöm neked az üvegcsét, benne a neked készült oldattal.

Kiegészítő segítségként kérve a Bach-virágterápiás esszencia díja: 6.990 Ft