Ludányi Bettina vagyok,

Theta Healing konzulens, coach, női önismereti segítő és a Nőiségnapló társszerzője.

Életcélom, hogy segítsek az embereknek egy szeretetteljesebb élet megteremtésében és az igaz valójuk megismerésében, kibontakoztatásában.

Azt vallom, hogy mindannyian csiszolatlan gyémántként születünk meg. A feladatunk pedig az, hogy vállalva a felelősséget a saját fejlődésünkért és életünkért, tegyünk azért, hogy kihozzuk a legtöbbet a személyiségünkből és a képességeinkből.

Az önismereti utam egy Louise L. Hay könyvvel kezdődött, amit anyukám adott a kezembe. 2018-ban megismertem a Theta Healinget, és még jobban beleálltam a személyiségfejlődésbe. Elvégeztem az alap, majd a haladó tanfolyamot, a Teremtés és Bőség, a Game of Life, a Szivárványgyermek, a Dig Deeper, illetve az Intuitív Anatómia képzéseket is.

2020-ban megszereztem a Life coaching képesítést, és 2021-ben a Kolozsi Mariann Tréning Központban a Konzulensképzésen fejlesztettem tovább magamat.

A tanfolyamok során én is mélyebben megismertem önmagamat, a saját erősségeimet, képességeimet és hogy miben tudok a legjobban segíteni az embereknek. Fejlődött az intuícióm, az empatikus érzékelésem, a kommunikációm, az emberismeretem, és mélyebben beleláthattam a 21. századi ember legmarkánsabb és legnagyobb elakadásaiba.

2021-ben jelent meg első önfejlesztő könyvem, a Nőiségnapló, amelyet egy kedves barátommal írtam. Szinten 2021-ben végre elindítottam saját segítő hivatásomat, mint Theta Healing konzulens és a KM Akadémia konzulense.

Várlak szeretettel egyéni konzultációra!