Ludányi Bettina

A közösségi média világába 2012-ben csöppentem bele, amikor megkezdtem tanulmányaimat az Eszterházy Károly Egyetemen. 2015-ben, miután lediplomáztam PR és közéleti kommunikáció szakirányon, azt gondoltam: ennyi nem elég. Ettől nem válok jó szakemberré.

Ezért jelentkeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Kereskedelem és Marketing szakára. Amikor 2018-ben lediplomáztam, már dolgoztam médiaügynökségnél gyakornokként, egy utazási irodánál, mint marketing asszisztens, végül pedig újságíróvá és szövegíróvá váltam.

Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot és tanulságot szereztem. Ráadásul rájöttem egy nagyon fontos dologra önmagammal kapcsolatban: beleszerettem az írásba. Visszavonhatatlanul. A mögöttem álló évek alatt folyton a legjobbra törekedtem. Nem volt megállás. Ha elvégeztem egy tanfolyamot, jött egy újabb. Ha kiolvastam egy könyvet, vettem a következőt.

A háttérben pedig folyton történetek fonalát szövögettem. Az volt számomra a kikapcsolódás. Így jelent meg 2017-ben az első regényem, 2018-ban pedig szerződést kaptam az Álomgyár kiadótól. Azóta összesen négy regényem jelent meg, közben pedig készülök a következő, kétrészes sorozatommal.

 

Mint említettem: beleszerettem az írásba.

Nekem ez nem munka, hanem szenvedély. Öröm. Kikapcsolódás. Persze sokan ezt nem így látják. Nekik nehéz. Csak szenvedés. Vagy egyáltalán nem akarnak írni vagy nem tudják, hogyan fogjanak hozzá. Ahogy egyre több és több ilyen kisvállalkozóval találkoztam, rájöttem, hogy én tudok nekik segíteni. Sőt, akarok nekik segíteni.

Ezért született meg ez az oldal is: Neked.

Érted.

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!