Ludányi Bettina

Theta Healing konzulens, coach, női önismereti segítő, a Nőiségnapló és a Harmónianapló társszerzője.

Életcélom, hogy segítsek a nőknek egy szeretetteljesebb élet megteremtésében, az igaz valójuk megismerésében és kibontakoztatásában.

Élj lélekkel teli életet! Légy boldog, sikeres, intuitív, teremtő nő!

 

 Azt vallom, hogy mindannyian csiszolatlan gyémántként születünk meg. A feladatunk pedig az, hogy vállalva a felelősséget a saját fejlődésünkért és életünkért, tegyünk azért, hogy kihozzuk a legtöbbet a személyiségünkből és a képességeinkből.

Az önismereti utam egy Louise L. Hay könyvvel kezdődött, amit anyukám adott a kezembe. 2018-ban megismertem a Theta Healinget, és még jobban beleálltam a személyiségfejlődésbe. Elvégeztem az alap, majd a haladó tanfolyamot, a Teremtés és Bőség (2x), a Game of Life (2x), a Szivárványgyermek, a Dig Deeper (2x), illetve az Intuitív Anatómia képzéseket is.

2020-ban megszereztem a Life coaching képesítést, és 2021-ben Theta Healing Konzulensképzésen, illetve Bach-virágterápia tanfolyamon fejlesztettem tovább magamat. Részt vettem egy Tudatos jelenlét (mindfulness) alapú kognitív terápiás tanfolyamon és egy Női körvezető képzésen is.

2023-ban Bábaképzésen bővítettem az ismereteimet, illetve elvégeztem egy Blessingway, vagyis Szülésre bocsátó ünnep szertartásvezető képzést is.

A tanfolyamok során én is mélyebben megismertem önmagamat, a saját erősségeimet, képességeimet és hogy miben tudok a legjobban segíteni az embereknek. Fejlődött az intuícióm, az empatikus érzékelésem, a kommunikációm, az emberismeretem, és mélyebben beleláthattam a 21. századi ember legmarkánsabb és legnagyobb elakadásaiba.

2021-ben pedig megjelent az első önfejlesztő könyvem, a Nőiségnapló,illetve 2022-ben a Harmónianapló is. Mindkét művet egy nagyon kedves barátnőmmel karöltve álmodtuk meg.

Élj lélekkel teli életet!

Ingyenes anyagaim