Ludányi Bettina vagyok,

Theta Healing konzulens, coach, női önismereti segítő, a Nőiségnapló és a Harmónianapló társszerzője.

Életcélom, hogy segítsek a nőknek egy szeretetteljesebb élet megteremtésében, az igaz valójuk megismerésében és kibontakoztatásában.

Élj olyan életet, amilyenre csak vágysz! Légy boldog, sikeres, intuitív, teremtő nő!

 

Theta Azt vallom, hogy mindannyian csiszolatlan gyémántként születünk meg. A feladatunk pedig az, hogy vállalva a felelősséget a saját fejlődésünkért és életünkért, tegyünk azért, hogy kihozzuk a legtöbbet a személyiségünkből és a képességeinkből.

Az önismereti utam egy Louise L. Hay könyvvel kezdődött, amit anyukám adott a kezembe. 2018-ban megismertem a Theta Healinget, és még jobban beleálltam a személyiségfejlődésbe. Elvégeztem az alap, majd a haladó tanfolyamot, a Teremtés és Bőség, a Game of Life, a Szivárványgyermek, a Dig Deeper, illetve az Intuitív Anatómia képzéseket is.

2020-ban megszereztem a Life coaching képesítést, és 2021-ben Theta Healing Konzulensképzésen fejlesztettem tovább magamat.

A tanfolyamok során én is mélyebben megismertem önmagamat, a saját erősségeimet, képességeimet és hogy miben tudok a legjobban segíteni az embereknek. Fejlődött az intuícióm, az empatikus érzékelésem, a kommunikációm, az emberismeretem, és mélyebben beleláthattam a 21. századi ember legmarkánsabb és legnagyobb elakadásaiba.

2021-ben jelent meg első önfejlesztő könyvem, a Nőiségnapló, amelyet egy kedves barátommal írtam. Szinten 2021-ben végre elindítottam saját segítő hivatásomat, mint Theta Healing konzulens.

Várlak szeretettel egyéni konzultációra!