Találkozás önmagaddal

Személyre szabott Theta Healing konzultációk szeretetteljes és elfogadó térben az IGAZ VALÓD kiteljesítéséért!

TUDATOS ÖNGONDOSKODÁS

MÉLY ÖNISMERET

ENERGIKUS KISUGÁRZÁS

Mutasd meg a világnak, mekkora erő lakozik benned!

Hiszem és vallom, hogy mindannyian ugyanazzal a céllal születünk a földre: megtalálni az igaz valónkat és beteljesíteni az életfeladatunkat.

Fejlődésünk során azonban ránk rakódik egy elvárásokból, megfelelési kényszerből, tévhitekből és generációs mintákból álló réteg, amely elfedi valódi lényünket.

Emiatt előfordulhat, hogy nem azért hozunk meg bizonyos döntéseket, mert az a szívünk vágya, hanem mert félünk, meg akarunk felelni másoknak, nem látjuk tisztán, mire lennénk még képesek és még sorolhatnám.

Ahhoz, hogy vissza tudjunk kapcsolódni önmagunkhoz, el kell engednünk a már nem szolgáló, akadályozó hiteket.

Ebben leszek én a segítségedre!

Tedd le a múlt nehézségeit, már nem kell cipelned tovább!

Szabadulj meg a generációs terhektől és a társadalmi elvárásoktól is! Miért akarnál másnak megfelelni, amikor a saját életedet is élhetnéd?

Hogyan tudlak támogatni?

NŐISÉGNAPLÓ KÖNYV

A Nőiségnapló egy önismereti kézikönyv nőknek, amelyet egy nagyon kedves barátnőmmel állítottunk össze.

Leírásokkal, feladatokkal, meditációkkal, ásvány- és illóolaj-ajánlásokkal, valamint a saját önfejlesztő utunk tapasztalatainak megosztásával támogatunk téged.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

A Theta Healing önfejlesztő technika segítségével elmélyülünk a tudat alatti programokban.

Az akadályozó hitrendszerek felülírásával érjük el a vágyott életet, a sikert, az önfeledtséget és az álmok beteljesülését.

Ludányi Bettina vagyok…

…Theta Healing konzulens, coach, női önismereti segítő és a Nőiségnapló társszerzője. Az önismereti utamon Louise L. Hay egyik könyve indított el. Olvasás közben azt éreztem, hazataláltam.

Onnantól kezdve folyamatosan foglalkoztam a lelkem ápolásával és az ominózus „ki vagyok én?” kérdéssel. Ám az első nagy áttörést a Theta Healing technika megismerése okozta.

Ebben a módszerben találtam meg a gyors fejlődés lehetőségét. Így eldöntöttem, hogy ezzel a módszerrel fogom támogatni a hozzám fordulókat.

Várlak téged is szeretettel!

Rólam mondták

„Amit nagyon szerettem a közös munkában az az, hogy rettenetesen jól rám tudtál hangolódni, plusz mindig megtalaláltad a mondandómban azt a pontot, ami elindított egy újabb probléma feltárásához. Soha nem voltál túl rámenős. Amikor érezted azt, hogy oké, ehhez még meg kell nyílnia, akkor továbbléptünk egy másik témára, ellenben az elhalasztott témák sose voltak elfelejtve, vissza vissza tertünk rá várva azt, hogy hátha most megnyílok. Az is nagyon tetszett, hogy saját történeteket is elmeséltél, hiszen ezek is nagyon sokat segítenek a fejlődésben. Többet és mást nem szerettem volna kapni. Sokkal többet kaptam ettől a közös munkától, mint amit vártam a legelején!”
– G.M.

Az írás a foglalkozásom, mégis nehéz szavakba önteni azt, amit Bettina mellett tapasztaltam. Olyan volt, mint egy utazás a lélek körül, ami hol a magasba, hol a mélységbe vitt annak érdekében, hogy megismerjen önmagamat. Folyamatos támogatásával, szeretetteljes, de határozott vezetésének köszönhetően jelentős felismerésekre tettem szert. Végig fogta a kezemet és lámpásként mutatta az utat, aminek végén sikerült elérni mindazt, amit a folyamat elején kitűztünk. Neki köszönhetek nagyon sok pozitív változást az életemben.
– Balogh Orsolya, Árkádia magazin

Bettivel a belső utazások gyógyítóak. Megteremti ehhez a biztonságot, lényével alapvető bizalmat áraszt, ahogyan hagyja, hogy a folyamatok a maguk útján haladjanak, ugyanakkor képes arra, hogy úgy terelgessen, hogy azzal szembesülj, vagy azt találd meg, amire akkor és ott képes vagy. Segíti az elengedést, megerősít, és mindehhez egy szeretetteljes, elfogadó környezetet biztosít. Szeretek vele dolgozni, mert érezhető a tiszta kapcsolódása a Teremtővel, Univerzummal, vagy nevezzük Őt bárhogy. Ezért számomra Betti hiteles és valódi segítő, aki képes támogatni az önmunkában, legyen az egy félelemmel vagy akár egy korlátozó hitrendszerrel való szembenézés, és annak letétele, elhagyása. Hálás vagyok azért, ahogy segítettél nekem az utamon, remélem sokakat fogsz támogatni az egész lényeddel, mely segítségével mély belső átalakulások felett bábáskodhatsz, ahogy tetted ezt velem is.
– F. Emőke

Bettinek fantasztikus tehetsége és megérzése van a Thetához. Nagyon megnyugtató érzés, amikor vele ások, tudom, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon könnyen ráhangolódik az ügyfélre. A folyamatot tisztelet, elfogadás, együttérzés, bizalom jellemzi. Szívből ajánlom Bettit, nagyon jó vele együtt dolgozni!
– Pole-Bokor Bea