Mikor jelentkezzek Theta Healing egyéni konzultációra?

Érdeklődsz a Theta Healing iránt? Van olyan elakadásod az életedben, amit szeretnél megoldani? Netán csak kíváncsi vagy, szívesen kipróbálnád a módszert? Bárhogy is, talán már benned is felmerült a kérdés: mikor jelentkezzek Theta Healing egyéni konzultációra? Ebben a bejegyzésben erre a kérdésre fogok neked válaszolni, hogy megkönnyítsem a döntésedet.

Gyere Theta Healing egyéni konzultációra, ha érzed, hogy jönnöd kell!

Annak idején én is így kezdtem tanulni a technikát. Egy sugallat vitt el a Theta Healing alaptanfolyamra. Nem tudtam, mire lesz jó, mit fogok vele elérni, egyszerűen azt éreztem, hogy ott kell lennem. Visszatekintve már pontosan látom, miért volt ott bennem a vágy. 🙂

Arra biztatlak, hogy legyél bátor és kövesd a szíved, a lelked szavát. Sajnos a mindennapok és a kifelé fókuszálás elveszik a figyelmünket a belsőtől, a lélektől. Pedig sokszor a válasz, amit oly régóta keresünk, ott van bennünk.

A lélek nem tud úgy szólni hozzánk, mint a fizikai barátunk. De az biztos, hogy próbál terelgetni minket a maga módján: megérzésekkel. Tehát: ha úgy érzed, jönnöd kell, gyere!

Mikor jelentkezzek Theta Healing egyéni konzultációra?
Kövesd a lelked hangját! A Theta Healing egyéni konzultáció segít ebben.

Megakadtál az életben, toporogsz, nem jutsz egyről a kettőre…

…legyen szó bármilyen élethelyzetről, mint a párkapcsolat, munka, hivatásváltás, az életed felépítése, boldogság, családalapítás stb. Bárhol jelentkezhet megrekedtség érzés. Ha ezt tapasztalod, gyere bátran, tudok neked segíteni.

Amikor én azt tapasztalom a saját életemben, hogy valami nem úgy működik, ahogy kellene, akkor rögtön a thétához fordulok és addig dolgozom a témán, amíg meg nem oldom. Mindig eltűnik az az érzet, mintha húznának visszafelé, vagy mintha le lennék horgonyozva.

A megoldás mindig a mi kezünkben van.

Várlak akkor is, ha valami fáj, szorít, ismétlődő nehézségekben vagy

A nehézségeknek nem szoktunk örülni, igaz? Pedig valójában azért jönnek, hogy oda tereljenek, ahol lennünk kell. Szokták mondani, hogy amíg nem szorít a cipő, nem cselekszünk. Ez így van. Lehet, hogy jöttek finomabb jelzések, de nem vetted észre. Sokat hallom ügyfelektől: ott voltak az útjelzők, a vörös zászlók, csak nem figyeltem rá, nem akartam foglalkozni velük.

Nos, a jelzések annál jobban erősödnek, minél inkább nem foglalkozol velük. És bizony előfordulhat, hogy akkora pofonként csattan rajtad, hogy belecseng a füled. Azt már nehéz nem észrevenni, ugye? 🙂 Semmi gond, ilyenek vagyunk mi, emberek. Teljesen természetes dolog ez.

Arra viszont figyelj, és ez az, amit megtehetsz önmagadért, hogy ha jön a pofon, akkor nem hagyod figyelmen kívül. Kérlek, ne merülj el a sajnálatban, a panaszban vagy a haragban. Mondd azt inkább, hogy: Oké! Megértettem. Üzenni akarsz nekem. Lássuk!

Aztán gyere el, nézzünk rá együtt, mi az üzenet! A tudatalattidban ott a válasz!

Még soha nem találkoztál ezzel az önfejlesztő technikával, de szívesen kipróbálnád? Oké!

Lehet, hogy egy ideje önfejlesztesz, de még nem találkoztál a thétával. Az is lehet, hogy teljesen új neked ez az egész önismereti dolog. Semmi gond! Mindenki elkezdi valahol. Én örülök neki, hogy megtetted az első lépést.

Nyugodtan jöhetsz hozzám kezdő, most induló önfejlesztőként is. A Theta Healing egyéni konzultáció során energiákkal dolgozunk. Meditációval elérjük a theta tudatállapotot, amikor kinyílik a tudatalatti. Tehát a theta bárkinél működik, aki hagyja. 🙂

Más irányt akarsz venni az egész életedben vs. egy témára dolgoznál

Van egy konkrét elakadásod? Például a párkapcsolat? Vagy az egész életedet rendbe akarod tenni? A Theta Healing mindkettőre adhat megoldást. Én a folyamatos önfejlesztésben hiszek, és azokkal lehet a legjobban haladni, akik rendszeresen jönnek hozzám. Ők is érzik, én is érzem.

Te döntöd el, mit szeretnél. Ha csak havonta egyszer akarsz jönni, rendben van. Ha néha-néha benéznél és dolgoznál egy-egy témán, az is rendben van. De igazi eredményeket akkor fogsz tudni elérni, ha rendszeresíted az alkalmakat, tehát hetente vagy kéthetente találkozunk.

Én is hetente járok a saját Theta Healing konzulensemhez, így saját tapasztalatból tudom azt mondani, mekkora ereje van ennek. Arról nem beszélve, hogy ezek az alkalmak kőbe vannak vésve. Történjen bármi, tudom, hogy hetente találkozom a segítőmmel és megoldjuk. Ez óriási biztonságot ad!

Fordulj hozzám bizalommal, dolgozzunk együtt! A közös munka után sem engedem el a kezem, e-mailben fordulhatsz hozzám a kérdéseiddel, bizonytalanságaiddal.

Tudj meg többet a Theta Healing egyéni konzultációról itt: https://ludanyibettina.hu/egyeni-konzultacio/

Szeretettel várlak!

Bettina